Erdész András

Sok éve talpon álló munkát végzek és voltak problémáim, hogy meddig bírom még ki állva a munkaidőt. Futóként, teljesítménytúrázóként sem volt egyszerű az élet ezelőtt, mivel a két lábam tartásában is különbség mutatkozik (az egyik pronál a másik neutrál), emellett lúdtalpam is van.

Több talpbetétet is próbáltam már, hogy hátha megoldja a problémámat. Köztük memória habos, többféle zselés, haránt emelő fél talpbetétek. Egyik se vált be igazán. Mikor először találkoztam a Podiart egyedi termékeivel, nagyon megörültem és a korábbi betétektől való csalódottságaim ellenére is bizakodó voltam. Először egy utcai betétet kaptam, amit a mindennapi munkához gondoltam és persze később terveztem egyet a futócipőmbe is. Nagyon jól bevált kétség kívül. Körülbelül három nap alatt meg is szoktam.

A munkában a teherbírásom nőtt, tartásom egyenesebbé komfortosabbá vált. Ugyan nem futásra kaptam, de nem bírtam ki, hogy ne próbáljam ki élesben. Nem éreztem keménynek, és nagyon szépen muzsikált. Éreztem, hogy a cipő egybeforrt a lábammal és a kötőanyag kétség kívül a Podiart betét volt. További tapasztalatom még az volt, hogy mivel én a lábam első felén futok így a hosszanti boltozat emelő támasz nekem egy nagyon jó támpontot, határvonalat adott, a helyes talajérintésben. Ez nagyon nagy segítség volt számomra. Mostanra hozzám került a noene anyagból készült futóbetét is. Mivel már megszoktam az utcait, így nem volt semmi szokatlan, inkább hihetetlen nagy vigyorral élvezhettem az új betétemnek az adottságait. Egyenlőre még csak kicsit tudtam tesztelni, de azt el tudom mondani, hogy nagyon jól dolgozik a cipőmmel együtt és olyan érzésem van, hogy segíti az előre haladásom. Tökéletesen illeszkedik a lábbelimbe, amit oda is adtam a rendelésnél, hogy abba készítsék el. Sok évig sportszer kereskedelemben dolgoztam vezetőként is áruházban így nagyon sokféle betétet láthattam tapasztalhattam. Nagy megnyugvásomra mondhatom, hogy megtaláltam, amit kerestem és nem cserélném másikra. Remélem rengeteg versenyt élvezhetek vele a jövőben.

Erdész András
Terepfutó

podiart_cegunkrol_rolunk_irtak_erdesz_andras