Home Podiart Kft

Podiart Kft

Podiart – Számítógépes talpvizsgálat – Kézműves talpbetét

A Podiart (előtte PediKom) Kft ezelőtt 20 évvel a világon az elsők között kezdett el foglalkozni a lábbetegségek vizsgálatával és egyedi talpbetéttel történő kezelésével. Célunk az volt, hogy egy jól használható, gyógytalpbetét tervezésére is alkalmas gyógyászati rendszert hozzunk létre.

Ez irányú törekvéseinket a lábbetegek felől érkező nagyszámú igény, majd a sok-sok pozitív visszajelzés támogatta.

A számítógépes optikai talpvizsgálat néven ismertté vált innováció hamarosan szabadalommá érett.

Rövid időn belül számos partnert találtunk, akik akkor is és most is részt vesznek a kutató-fejlesztő munkában.

Ennek eredménye egy exakt, a bizonyítékokon alapuló gyógyítás feltételrendszerének megfelelő diagnosztikai és terápiás módszer lett, amelyet nemcsak Magyarországon, hanem a világ számos országában sikerrel alkalmaznak.

Munkánkat két alkalommal is Magyar Termék Nagydíjjal ismerték el.

Fennállásunk alatt több mint fél millió pácienst vizsgáltunk meg, elemeztük talpfelvételeiket. A felvételeket magasan kvalifikált szakember gárdánk egy saját fejlesztésű szoftver alkalmazásával dolgozza fel. Minden lábnak megfelelő egyedi talpbetétet terveznek. E tervrajz alapján az erre kiképzett szakember gárda állítja össze a kézműves terméket.

A húsz éves tapasztalat a százezer vizsgálat a szoftvert és a terméket jobbá tette, mi pedig okosodtunk. Büszkén mondjuk mi, Honvéd Ildikó és Dr. Kökényesi Imre tulajdonosok, hogy munkatársaink segítségével olyan tudás van a birtokunkban, ami egyedülálló, hasznos, korszerű, szakmailag korrekt, innovatív és koncepciózus.

Célunk a termék további és folyamatos fejlesztése. Szellemi és anyagi erőink javát az orvosi és ortopédtechnikusi innováció köti le.

Nagyon fontosnak tartjuk a partnereinkkel ápolt jó kapcsolatot és a talpbetétet használók igényeinek még jobb kielégítését.

Mi, munkatársaink, partnereink egy olyan közösséget alkotnak melyet egy cél köt össze, a lábbetegségek sikeres gyógyítása.