Home Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Cégünk azért alakult, hogy a lábproblémákkal küzdőknek segítséget nyújtson. Ezért dolgoztuk ki, több mint két évtizede a számítógépes talpvizsgálatot és az ehhez kapcsolódó egyedi talpbetét gyártását. Az évek alatt több százezren fordultak hozzánk, hogy többet tudjanak meg lábukról, és csaknem ugyanennyien választották az egyedi talpbetét kezelést, hogy enyhítsenek panaszaikon.

A lábbetegségek szerteágazóak, kezdve a lúdtalptól a gombás körömig bezáróan. Úgy gondoltuk, hogy ezentúl komplex szolgáltatásra törekszünk, a láb egészével szeretnénk törődni. Pestlőrincen a Nefelejcs u. 22. alatt kialakított lábcentrumunkban várjuk a lábbetegeket.

Futásanalízis

Kedves futók!

Kérünk benneteket, hogy előre jelentkezzetek be futásanalízisre, hozzatok magatokkal rövid vagy elasztikus nadrágot, illetve a futócipőtöket.

Az analízis ára: 2000 Ft

Bejelentkezés

Gyógymasszázs

Derék és mozgásszervi panaszok enyhítésére, stresszoldásra, de a fogyni vágyókat is várja kolléganőnk az erre kialakított szép, kellemes környezetben.

Gyógypedikűr

Orvosoljuk a lábon előforduló elváltozásokat, mint pl.: tyúkszem, bőrkeményedés, stb.

Benőtt köröm, 3TO Spange

(unguis incarnatus) kezelése mindig nagy odafigyelést igényel a pedikűr­ös szakemberek és az orvosok részéről is. Ma már több országban is sikerrel alkalmazzák a benőtt köröm 3TO Spange-val történő kezelését. Németországban a betegbiztosító is támogatja ezt az eljárást, melyet pedikűrös szakembereink is végeznek lábcentrumunkban. A 3TO Spange kiválóan alkalmas a körömlemez szabályozására, mellyel a benőtt köröm tökéletesen és véglegesen kinöveszthető. A kezelés, sem korhoz, sem nemhez, sem betegséghez nincs kötve. Úgy működik, mint a fogszabályzó. Sportolók, aktív munkát végzők is használják, mert a mozgásban senkit nem akadályoz.