Lakatos Roland

2002 óta futok rendszeresen, az elmúlt 7-8 évben kifejezetten ultratávú versenyekre készültem. A heti edzésadagom 100-150 km között változik, ami nem kis terhelést jelent a mozgásszerveknek, a lábnak. Így a magam részéről mindig is nyitottan kutattam a lehetőségeket, miként tompítható ez az extra terhelés, illetve mivel lehet minimalizálni az esetleges sérülések esélyét.
2013-ban ismertem meg a Podiart-ot, természetesen egy futóversenyen 🙂 Akkoriban nehezen sikerült csak kikecmeregnem egy súlyosabb bokasérülésből, voltak időszakok, amikor annyira reménytelennek tűnt, hogy teljesen rendbejön és valaha képes leszek még 100 százalékos terheléssel edzeni, hogy már a versenyzés feladása is megfordult a fejemben. Még abban az évben elkészült az első talpbetétem, amit azóta több is követett. Elsőre furcsa érzés volt a hordása, de fokozatosan hozzászoktam. Nem állítom, hogy csak a talpbetétnek köszönhetően, hiszen sok más módon is igyekeztem tenni a gyógyulásért, de a lényeg, hogy a bokasérülés teljesen regenerálódott, azóta újra teljes erőbedobással edzek és versenyzek, több távon is sikerült túlszárnyalni korábbi legjobb eredményeimet.
Aminek még ennél is jobban örültem, az az, hogy a páromnak is sikerült segíteni a talpbetéttel. Timi nem fut (olyan sokat, mint én 😀 Egyelőre 😀 ), de munkája révén szinte egész nap állnia kell (saját virágboltjában). Mire észbe kapott, már igencsak fájt a talpa és a lába mindenhol, ekkor jutott eszünkbe, hogy nála is megpróbálhatnánk a Podiart betétet. Megkerestük a céget, nagyon gyorsan elkészült a papucsba szánt talpbetét, ami Timinél is remekül működött! A cég részéről elsősorban zalaegerszegi partnerüzletükben Gaál Viktória a kontaktom, korrektség és profizmus jellemző a munkájukra.
Örülök, hogy megismertem a céget, köszönettel tartozom az eddigi segítségért!